whatsapp whatsapp whatsapp whatsapp

Haber Detayı

TCM Reach Trucks Forkliftler
2021-06-21 14:27:16

Reach Trucks Ailemiz 

Tcm Reach Truck Serisi yüksek kaliteli komponentler ile kombine edilmiş sınıfının lideri opertör ergonomisi ve araç performansı sunar. Bu nedenle  Reach Truck serisi yüksek değere sahip depo içi ekipmanları ve karşıt ağırlıklı forkliftlerin dahil olduğu TCM forklift ailesi ile mükemmel uyuma sahiptir. 

Reach Truck serisi 1.2 ton ile 2.5 ton arası kaldırma kapasitesi ve 12.1 metre kaldırma yüksekliğine kadar erişebilen geniş asansör çeşitliliği sunmaktadır. Buna ek olarak, farklı raf sistemleri ve tel/ray klavuzlu koridor tercih etmeniz durumunda, bu özel uygulamalarınıza göre size özel olarak tasarlanacak araçlarda mümkündür. 

VERİMLİLİN KONSEPTİ YENİDEN TANIMLANIYOR.

TCM depo içi ekipmanlar, zorlu ortamların dahi gerektiği tüm ihtiyaçları karşılamak ve müşterilerimize günlük kullanımda en doğru ve etkili teknolojiyi sağlamak için özel olarak geliştirildi.

Güvenilir!
Kanıtlanmış teknoloji pratik özelliklerle eşleştirildi. Tcm güvenebileceğiniz müşteri odaklı eşsiz çözümler sunar.

Dayanaklı!
Zorlu şartlar meydan okuyucu olabilir. Tcm için bu doğal ortamdır. Üstelik 7  gün, 24 saat.

Ekonomik!
Optimum ekonomi ve çevre dostu performans, Tcm için her zaman öncelik olmuştur. Verimli enerji dağılımı ve kolay kazanç üst düzey ekipmanlarımızın sunduğu çözümlerdir.

MÜKEMMEL KONFORA ULAŞIN.

Forklift Operatörüyle Uyumlu;  Operatör kabini çoklu ayarlanabilir; sol ve sağ kol dayama, oturma pozisyonu hatta tüm forklift operatörleri için zemin boyunu elektrikli olarak ayarlama imkanı vardır. Kullanıcılar ile birlikte en zorlu çalışma koşullarında uyarlandı. Bunun sonucunda, TCM reach truck serisi konfor ve güvenlik yönleriyle sınıfının lideri ergonomik olarak dizayn edilmiş operatör sürüş, pozisyonu sunmaktadır. Örneğin, LCD panel, tuş takımı ve yazı tablasının (opsiyon) optimal yerleşiminin tümü rahat bir çalışma alanına katkıda bulunur ve operatörün çalışma verimliliğini arttırır.


EMNİYETİNİZDEN EMİN OLUN.

Reach Truck güvenlik paketi TCM'nin Risk İndirgeme Sistemi'ne (RRS) dayalıdır ve denge destek sistemi (s3), her yönden görüş açısı,  otomatik park freni, mast kilitleme sistemi, anti patinaj sistemi (ASR) (opsiyonel) ile forklift operatörü güvenliğine büyük katkı sağlar. Anti patinaj sistemi sayesinde yürüyüş tekerinin ıslak zeminde kaydığı algılanır ve tutunmayı arttırmak için forklift tekerinin inmelenmesi azaltılır.
Denge Destek Sistemi; Manevra esnasında ve çatalın kaldırılmasında araç hızı otomatik olarak düşer. Buna ek olarak çatal yüksekliğine bağlı asansör hızı ayarlanır. Araç, yükün ve sürücünün güvenliğinden emin olun.

VERİMLİLİĞİNİZE ODAKLANIN.

B.I.T.E bir entegre forklift arıza tespit sistemidir. Bu sistem kolay sorun gidermeyi ve daha az kesintiyi sağlar. Ekstra bilgisayar gerekli değildir. TCM forklift kontrol sistemi, üretken, güvenilir ve düşük maliyetli operasyonları sunar. Otomatik tilt açısı ayarlama, otomatik sideshifter ortalama, yük ağırlığı gösterme sunulan tcm reach truck imkanlarından sadece birkaçıdır. Eşsiz seviye seçim asistanı önceden seçilmiş olan yüksekliklere bir butun ile kolay erişim mümkündür. Uzun servis aralıkları, uzun ömürlü hidrolik sıvılar, dijital arıza tespiti daha verimli çalışma sürelerine katkıda bulunur.

KULLANIŞLI JOYSTICK

Standart mini levye yerine size 9 farklı fonksiyonu kumanda etme imkanı sunan ve kolay kullanımı ile operatörün performansını arttıran joystick.

ERGONOMİ LİDERİ 

Özel şekillendirilmiş forklift koltuk sırtı size sağa ve sola kolayca bakma imkanı verir. Kol destek ünitesinde yer alan eşsiz mini direksiyon ile birlikte koltuğun geriye eğim esnasında sırt ve oturma alanının senkronize hareketi forklift operatörünü yüksek istiflemelerde destekleyecek forklift sektörü lideri ergonomiyi sunar.

FORKLİFT KABİNİ VE YENİ GENİŞ GÖRÜŞLÜ FORKLİFT ASANSÖRÜ

-35  °C 'a kadar uygulamalarda dahi operatör görevlerini sıcak ve konforlu forklift kabinin içinde gerçekletirebilir. Forklift asansörünün üst kısmında yer alan, yeni dizayn edilmiş geniş görüşlü hidrolik düzenek, görünürlülüğü maksimuma çıkarır. 

KONTROL FORKLİFT OPERATÖRÜNDE

Pürüzsüz ve hassas mast haraketleri sayesinde operatörünüz en iyi görüşle operasyonlarını gerçekleştirir.

AĞIR HİZMET TEKERLEKLERİ 

Yüksek hız ve yüksek taşıma kapasiteli yürüyüş tekerlekleri ekstra geniştir.  Daha uzun forklift servis ömrüve daha üstün denge sağlar.

MASTTAN EĞİM 

Standart özellik olan masttan eğim, ihtiyaç duyulan çalışma koridoru genişliğini azaltır. Dar koridorlar depo içinde istifleme için daha fazla alan demektir. 

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ PERFORMANS 

PIN Kodu ile çalıştırma, yetkisi olmayan kişinin araca erişimini kısıtlar. Geçerli PIN kodu operasyondan önce girilmelidir.Kişiye özel performans profili atanır. 

EKİPMAN ENTEGRASYONU

Bugünün depo içi ekipmanları, kapsamlı kontrol sistemleri ve tarama ekipmanları içermektedir. Reach Truck serisi, video kamera, tablet, bilgisayar gibi sistemlere monte edilme ve güç sağlama konusunda hazır durumdadır.